Nyheder

Nyheder

07. juli 2021

Centervejens Autolakering er sluppet igennem nåleøjet og har opnået QARS Business Certificering

Den 21. juni 2021 fik Centervejens Autolakering overrakt et velfortjent QARS Business Certifikat. QARS Business er et forretningssystem, der sætter standarder for ”Best practice” i autobranchen, indenfor vækst og udvikling samt kundesamarbejde og medarbejdertrivsel, og kun de dygtigste værksteder får mulighed for at blive QARS Business Certificerede.

Læs mere

23. juni 2021

De veletablerede nordjyske autolakerier under Backhausen A/S er blevet QARS Business certificerede.

Pr. 14. juni 2021 har Backhausen A/S’s 3 lakcentre Frederikshavn, Hjørring og Aalborg opnået QARS Business certifikat. Kun de dygtigste værksteder får mulighed for at blive QARS Business certificerede, og Backhausen har formået at levere ensartede kvalitetsydelser samt yde personlig og nærværende service.

Læs mere

Apromas

06. maj 2021

Frimann Biler har i mere end 30 år handlet med nye og brugte biler, samt været totalleverandør af serviceydelser hertil. Frimann Biler er etableret, ejet og drevet af Kim Frimann, og er i dag en veletableret forretning med i alt 4 bilhuse i Maribo og Nykøbing Falster. I november sidste år tog indehaver Kim Frimann en beslutning om at øge sit fokus på optimering af skadesarbejde, og på hvordan der kunne skabes bedre overblik og indtjening på deres pladeværksteder.

Læs mere
Apromas hos Frimann biler

Apromas

31. aug 2020

Som en af Danmarks største kæder af professionelle skadecentre og autolakererier har QARS fokus på at optimere kundernes skadeshåndtering og styrke deres rentabilitet. Dette opnås via digitale styringsværktøjer, strømlinede processer, ensartet kvalitet og tværgående videndeling.

Læs mere

Apromas

07. juli 2020

Hvis bilers vedligeholdelsesomkostninger stagnerer, hvor skal autobranchen så tjene sine penge i fremtiden?

Der blæser nye vinde i autobranchen og med el-bilernes indtog, skal branchen til at forandre eftermarkedet og finde nye indtjeningsmuligheder.

Læs mere