AUTOSKADER | REPARATION BILSKADER

Hos QARS er vi specialister i at reparere både mindre og større skader på din bil, uanset om det drejer sig om en bule eller en større trafikskade. Alle vores værksteder har en stab af dygtige medarbejdere med både ekspertisen og erfaringen til at udføre alle former for karosseriarbejde, så din bil kan blive som ny igen.

Reparation af bilskader - her er din bil i gode hænder

Når du vælger et QARS-værksted til at reparere din bilskade, møder du altid en dedikeret fagperson. Vi tror på værdien af personlig service, hvor dine spørgsmål besvares præcist, og dine specifikke behov opfyldes.

Hos QARS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi følger nøje bilproducenternes anvisninger for reparationer, hvilket sikrer, at resultatet bliver både perfekt og langtidsholdbart. Med brug af kun de bedste materialer og teknikker kan du være sikker på, at din bil er i de bedste hænder hos os.

Reparation af bilskader - her er din bil i gode hænder
Problemfri skadesreparation: kontakt til forsikring og taksering

Problemfri skadesreparation: kontakt til forsikring og taksering

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at have en skade på bilen, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre processen så let som muligt. Hos QARS kan vi assistere med kontakten til dit forsikringsselskab og sørge for, at skaden bliver takseret korrekt - første gang. På den måde kan du føle dig tryg i hele processen og vide, at du får den bedst mulige løsning til udbedring af skaden på din bil.

Læs mere om vores samarbejde med forsikringsselskaber

Godkendte reservedele

Hos QARS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores reparationer. Derfor anvender vi udelukkende godkendte reservedele, der lever op til bilproducenternes standarder. Ved at bruge originale og certificerede reservedele sikrer vi, at din bil bevarer sin værdi og funktionalitet efter reparationen.