Apromas Lakering

FÅ OVERBLIK OG OVERSKUD PÅ BÅDE AUTOLAKERI OG BUNDLINJE

Styrk dit autolakeri med det komplette proceshåndteringssystem APROMAS Lakering. Det unikke styresystem mindsker tiden bag skrivebordet med manuelt papirarbejde og giver jer mere tid til at være effektive i værkstedet.

Dit værksted kan få Apromas Lakering i tre forskellige moduler (Basis, Pro eller Premium) tilpasset dit værksteds behov.

Produktionsoverblik Kvalitetssikring og dokumentation Kommunikation Mersalg Medarbejderplanlægning Tidsregistrering Integration – FORSI og økonomistyring
apromas lakering

Vi har gjort det enkelt

APROMAS er et processtyringsværkstøj til autolakeringsværksteder og dermed lakværkførerens vigtigste redskab for at fastholde overblikket i produktionen og øge kapaciteten med et minimum af administration.

Taksringshistorik

Få styr på takseringen - fra start til slut..!

Takseringshistorikken indeholder et komplet overblik over alle ordrens takseringer. Historikken giver mulighed for at følge ordrens udvikling fra værkstedets egen prætaksering til modtagelse af en godkendt forsikringsrapport.

Dokumentation

Kvalitetssikringog dokumentation

APROMAS tilbyder en bred vifte af kvalitetssikringsmuligheder, der understøtter dokumentation for udførelse af arbejdet – både over for din pladeværkstedskunde og over for forsikringsselskaberne. Ved hjælp af fotos og registrering af f.eks. lagmåling og afvigelser har du et komplet dokumentationsfundament på alle dine ordrer.

Mersalg og kontrol af andre skader

Vil du øge både kundetilfredshed og indtjening

Når bilejeren har skadet sin bil, har bilejeren som udgangspunkt ikke selv valgt, at det skulle ske. Og det er for bilejeren ofte behæftet med besvær at skulle undvære sin bil. Men faktisk eksisterer der en række muligheder, for både at øge kundetilfredsheden og indtjeningen i APROMAS.

Produktionsoverblik

Aldrig har det været så let at have overblik!

Med forskellige ordreoverblik har både værkfører og medarbejdere et ”realtidsoverblik” over hele produktionen inklusiv alle nødvendige informationer samlet ét sted!

Medarbejderplanlægningsmodul

Kom spiltiden til livs med planlægning af medarbejdernes arbejdstid

I APROMAS kan du holde styr på både medarbejder tid kan du planlægge og tildele ordrer til værkstedets producerende medarbejdere samtidig med, at du kan følge med i graden af tildelte jobs for hver medarbejder.

Stempelur og procestidsregistrering

Stempelur og timerapporter - få styr på arbejdstiden med APROMAS

APROMAS stempelur samler alle informationer på medarbejdernes arbejdstid og danner et grundlag for lønudbetaling.

Vil du gerne vide mere?

Vil du gerne vide mere om APROMAS Lakering, så
send en besked eller ring til Carsten Bennetsen på
telefon 27 75 58 98 eller 70 70 72 85

This form was created by ChronoForms 8