One-stop-sourcing for lakering

Vælg QARS hvis du vil have en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner til at håndtere dine autolakeringsopgaver. Hos QARS har du mulighed for at outsource både pladearbejde og autolakering – enten hver for sig eller i én sammenhængende og effektiv proces.

Danmarks førende eksperter i autolakering

Hos QARS tilbyder vi professionel autolakering af højeste standard, udført af erfarne fagfolk og certificerede værksteder. Vi har g siden 2003 løbende udviklet og fintunet vores leveringskoncept, hvilket er din tryghed for en sikker leverance på højt niveau.

Alle vores værksteder er certificeret i henhold til enten KS2000 eller Eurogarant, hvilket er din garanti for en ensartet høj kvalitet og professionel service.

Takket være vores team af erfarne teknikere samt vores avancerede udstyr, kan vi opnå det perfekte resultat – hver gang. Vi garanterer en effektiv håndtering af de outsourcede led i processen, uanset om vi varetager pladearbejdet, lakeringen – eller begge dele.

Danmarks førende eksperter i autolakering
Outsourcing af autolakeringen

Outsourcing af autolakeringen

Når du outsourcer autolakeringen til os, er du sikker på en problemfri og effektiv proces. Vi sørger for at hente bilen, udføre lakeringen og returnere bilen igen - alt inden for aftalte deadlines og med højeste kvalitetssikring.

Vores mål er at gøre hele processen så nem og bekvem som muligt.

3 års landsdækkende garanti

Hos QARS tilbyder vi som standard 3 års landsdækkende garanti på lakering. Derudover er det muligt at tilvælge livslang garanti på lakeringen i samarbejde med lakproducenterne Axalta og Akzo Nobel.

Alle vores QARS-værksteder er certificeret i henhold til KS2000 eller Eurogarant – men vi sætter barren endnu højere. Det gør vi for at sikre dig markedets bedste kvalitet.

3 års landsdækkende garanti

Dine fordele ved at outsource autolakering til QARS

Der er mange gode grunde til at outsource autolakeringen til QARS. Overordnet handler dine fordele om fem ting:

  1. Øget kapacitet
  2. Frigørelse af plads
  3. Frigørelse af ressourcer
  4. Ensartet høj kvalitet
  5. Øget rentabilitet

Vores certificerede autolakererier tilbyder hurtig og fleksibel levering, der er tilpasset til dine (og dine kunders) individuelle behov. Det betyder, at du kan få flere biler igennem produktionen på kortere tid, hvilket øger jeres kapacitet.

Hos QARS benytter vi kun originale lakmaterialer af høj kvalitet, der er designet til at matche din bils specifikationer. Dette sikrer ikke kun et smukt udseende, men også langvarig holdbarhed og beskyttelse mod korrosion og forvitring.

Med vores livslange garanti på autolakering kan du være sikker på, at bilerne forbliver beskyttet og ser godt ud i mange år fremover.