Certificeringer

FLOT OG LANGTIDSHOLDBART RESULTAT

Lakken på en bil eller et andet industriprodukt er noget af det første, man lægger mærke til. Bevidst eller ubevidst bedømmer vi et produkt på overfladens kvalitet. Derfor er det altafgørende, at lakarbejdet er både flot og langtidsholdbart.

SAMME GODE KVALITET LANDET OVER

Vi garanterer tilfredsstillende, ensartede højkvalitetsprodukter. Processer, produkter og opbygning er nemlig ens på alle kædens værksteder, hvor vi altid arbejder efter bilfabrikantens eller lakproducentens vejledninger. Det er med til at sikre det bedste resultat og ikke mindst ens slutkunde-oplevelser.

Via Apromas, vores online ordrestyring/bookingsystem får du desuden fuldt overblik over produktionsprocessen, hvor vi beskriver arbejdet og grundigt dokumenterer lakkens opbygning med fotos.

INTERN OG EKSTERN KONTROL

Vi er særdeles stolte af at kunne levere høj kvalitet til dig og dine kunder. I et håndværk som autolakering er der utallige små og store udfordringer i hver eneste opgave. Dem løser vi på samme måde på alle vores værksteder . – Passer farven og følger den farveprofilen? Er glansen perfekt? I det længere tidsperspektiv skal vi også sikre, at lakkens opbygning holder i mange år fremover. At vi har brugt og kombineret de rigtige produkter. At lagtykkelse og lakkens opbygning spiller perfekt sammen. Kvaliteten kontrolleres konstant via interne auditører og eksternt via branchens auditørkorps, lakleverandør samt af vores kunder.

Vi ved, tilfredse kunder kommer ikke af sig selv…

HOS QARS FÅR DU BL.A.:

  • Sikkerhed og garanti for ensartede, højkvalitetsprodukter
  • Fuldt overblik over produktionsprocessen og lakkens opbygning
  • Sikkerhed for tilfredse kunder (meget lav reklamationsrate på 1.63 % i 2016)

EGNE HØJE STANDARDER OG KRAV TIL SLUTKVALITET

For QARS er det ikke nok kun at opfylde branchens standarder, KS2000/ISO9001 eller Eurogarant. Vi vil gøre det bedre, for vores kvalitet skal være branchens bedste..!

Derfor har vi udviklet vores egne skrappe krav og høje standarder til slutfinish, som vi kalder LAKplus. Læs mere om LAKplus her. Vi arbejder også efter vores egne og meget høje fastsatte miljø- og arbejdsmiljøkrav. Læs mere om miljøkravene her.

Alle værksteder er KS2000/ISO9001 eller Eurogarant certificerede.