Autoriseret skadeservice af XPENG

QARS er dit autoriserede XPENG-skadeservicecenter. Har din XPENG været ude for et uheld, er vi klar til at udbedre skaden, så din elbil bliver så god som ny igen.

XPENG-elbiler er kendt for deres avancerede teknologi og design, og det stiller krav til dit skadeservicecenter. Hos QARS er Vores tekniske eksperter fuldt uddannet og opkvalificeret til at yde den højeste standard for skadesreparation og service til din XPENG.

Autoriseret skadeservice af XPENG

Fokus på håndværk og kvalitet

Vi ved, at XPENG-elbiler er produceret med avanceret teknologi, der kræver særlig opmærksomhed og omhu ved skadesreparationer.

Derfor bruger vi også avanceret udstyr og materialer, der er godkendt af XPENG, for at sikre, at din elbil forbliver i den bedst mulige tilstand efter en skade.

I vores skadecenter kan vi håndtere og udbedre:

  • Trafikskader
  • Buler og ridser
  • Glasskader
  • Reparation af plastdele
  • Autolakering
Taksering af XPENG skader

Taksering af XPENG skader

Er der tale om en forsikringsskade, hjælper vi dig gennem hele processen. Vi hjælper dig med kontakten med dit forsikringsselskab, og vi sørger for, at skaden takseres korrekt. Det sikrer den bedst mulige løsning til udbedring af skaden på din XPENG.

Vi anvender originale og godkendte reservedele

Når vi reparerer din elbil, følger vi altid XPENGs anvisninger. Derfor er vores dygtige teknikere også uddannet i XPENGs høje standarder og krav til kvalitet – og det sikrer dig et perfekt og langtidsholdbart resultat.

Vi anvender originale og godkendte reservedele
Har du brug for skadeservice?

Har du brug for skadeservice?

Har din XPENG-elbil brug for skadeservice? Vores teknikere er klar til at hjælpe. Vi har både ekspertisen, erfaringen og udstyret til at udføre alle typer skadeservice og reparationer.

Find en af vores landsdækkende QARS-afdelinger nær dig for at få et tilbud på skadeservice af din bil.