Småbuler og ridser

Har din bil fået små ridser eller buler, kan det virke som en mindre katastrofe. Men frygt ej, for det er ofte nemt at udbedre disse skader. Hos dit lokale QARS-værksted har vi ekspertisen til at fjerne både ridser og buler, så din kommer til at se ud som ny igen.

Professionel reparation af ridser og buler

Uanset om din bil er blevet ramt af en indkøbsvogn, en nabobil eller har fået en skrammet kofanger, kan QARS hjælpe med udbedring af din skade. Vi følger altid bilproducenternes anvisninger og benytter os af de mest moderne teknologier og materialer til at sikre, at resultatet bliver både perfekt og langtidsholdbart.

Professionel reparation af ridser og buler

Fra mindre skader til større skader: QARS klarer alle reparationer på din bil

Vores værksteder er også specialister i at udbedre større skader på biler, så hvis din bil er bevet ramt mere alvorligt og har fået en større skade, såsom et karrosseribrud eller større lakskader, kan vi også hjælpe med det.

Vi klarer både karosseriarbejdet og lakeringen og hjælper desuden med at sikre, at skaden bliver takseret korrekt. Vi kan også hjælpe med kontakten dit forsikringsselskab, så det hele bliver så nemt som muligt for dig.