Fælles kundesamarbejde

Bliv en del af QARS' fælles kundesamarbejde og oplev fordelene ved at være del af et stærkt netværk. Når du bliver en del af QARS åbner du op for samarbejder med ligesindede værksteder, hvilket betyder, at du kan håndtere større og mere komplekse opgaver, og du kan åbne dørene til nye forretningsmuligheder.

Stort netværk af værksteder

Som medlem af QARS får dit værksted adgang til et større netværk, der kan håndtere opgaver fra store bilimportører, forhandlerkæder, flåder, og andre væsentlige aktører indenfor autobranchen.

Gennem netværket har dit værksted mulighed for at øge kapaciteten og effektiviteten. Det betyder, at du kan tage flere opgaver ind og udvide din forretningsportefølje, samtidig med at du får adgang til nye markeder og kundegrupper.

Stort netværk af værksteder
Høj kvalitet i alle ydelser

Høj kvalitet i alle ydelser

En vigtig del af vores fælles kundesamarbejde er sikringen af ensartede ydelser og høj kvalitet.

QARS arbejder med certificerede værksteder, og vi følger strenge kvalitetsstandarder, hvilket sikrer, at alle medlemmer leverer den samme høje kvalitet. Dette skaber tillid hos kunderne og sikrer langvarige samarbejder.

Effektiv og strategisk  markedsføring

Gennem landsdækkende markedsføringskampagner og målrettede salgsindsatser sikrer QARS, at dit værksted bliver synligt for potentielle kunder over hele landet.

Vi tilbyder for landsdækkende markedsføring over for autohuse, bilimportører, leasingselskaber og andre B2B-kunder. Derudover tilbyder vi også en central salgsindsats over for regionale og landsdækkende storkunder.

Som en del af QARS får du desuden din egen præsentationsside på QARS.dk, samt flere lokale kunder via søgemaskineoptimering. Endeligt modtager du også centrale uddannelsestilbud og kompetenceudvikling.