One-stop-sourcing for autoskader

Vælg QARS som din professionelle og pålidelige samarbejdspartner til at håndtere autoskader. Med vores omfattende erfaring og ekspertise inden for skadesreparation og pladearbejde, kan vi sikre dig en effektiv og kvalitetsorienteret proces fra start til slut.

Specialister i skadesreparation

QARS er din pålidelige samarbejdspartner, når det kommer til skadesreparation af biler. Vores dedikerede og erfarne fagfolk er specialiseret i håndtering af skader på tværs af alle bilmærker. Med vores ekspertise og omfattende erfaring kan du være sikker på, at din bil er i trygge hænder. Vi sikrer, at alle skadesreparationer bliver udført efter producentens anvisninger.

Alle vores værksteder er certificeret i henhold til QARS egen standard, bilmærkespecifikke certificeringer, eller branchestandarder som KS2000 eller Eurogarant, hvilket er din garanti for en ensartet høj kvalitet og professionel service. Vores certificeringer bekræfter vores forpligtelse til at levere reparationer af højeste standard, uanset omfanget af skaden.

Specialister i skadesreparation
Effektiv håndtering af skadesprocessen

Effektiv håndtering af skadesprocessen

Når du outsourcer autoskader til os, kan du forvente en problemfri og effektiv proces. Vi tager os af alt fra modtagelse af den skadede bil, taksering, udbedring af skade til klargøring samt aflevering af den reparerede bil – og du tager dig af kunden. (bilejer)

Vores strømlinede workflows sikrer dig en hurtig og sikker reparation, så dine kunder kan komme tilbage på vejen hurtigst muligt.

3 års garanti på reservedele

Som standard tilbyder vi 3 års garanti på alle reservedele. Vi arbejder efter kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljønormer, som giver vores kunder den størst mulige tryghed i samarbejdet. Det indbefatter blandt andet systematiske kontroller, og at vi i hver opgave følger bilproducentens anvisninger til punkt og prikke.

3 års garanti på reservedele

Dine fordele ved at outsource  autoskader til QARS

Der er mange gode grunde til at outsource autoskader til QARS. Overordnet handler dine fordele om fem ting: 

  1. Øget kapacitet
  2. Frigørelse af plads
  3. Frigørelse af ressourcer
  4. Ensartet høj kvalitet
  5. Øget rentabilitet

Hos QARS har vi opbygget en omfattende knowhow, når det handler om at driftsoptimere et værksted med afsæt i data og effektive it-systemer. Ofte oplever vores kunder en forbedret kapacitet, øget reservedelssalg og lavere omkostninger til lånebiler.

De mange forskellige fordele, der er ved at outsource til QARS, viser sig hurtigt i regnskabet. Rentabiliteten forbedres, fleksibilitet øges, du opnår lavere ventetider, hvilket bidrager til en styrket kundetilfredshed.

Takket være vores online bookingsystem, effektive processer og fleksible leveringstider, kan du bruge dine ressourcer på at sælge biler, service og reservedele – eller blot bruge os som din faste underleverandør til den ordremængde, du ikke kan nå selv.