Plastdele

Sikkerhed og kvalitet er i fokus ved plastreparationer hos QARS

Hos QARS er vi specialiserede i at reparere skader på bilens plastdele, såsom kofangere, skørter og spejle.

Vores team af erfarne teknikere kan udbedre revner, buler, og ridser på en professionel måde, så din bil ser ud som ny igen. Vores teknikere har den nødvendige uddannelse til at sikre, at bilens sikkerhedsfunktioner opretholdes efter en reparation.


Autoriserede produkter og erfarne teknikere - din garanti for en perfekt plastreparation hos QARS

Ved plastreparationer bruger vi udelukkende godkendte produkter fra bilproducenterne, da dette er vigtigt for at opretholde alle bilens garantier og sikkerhedsstandarder. Alle vores afdelinger har den nødvendige ekspertise og erfaring til at udføre plastreparationer på alle plastdele på din bil. Vi bestræber os altid på, at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og altid med den bedste kundeservice. Så hvis din bil har brug for en plastreparation, er QARS det bedste valg hvis du vil være sikret en korrekt udført platreparation. 

Værd at vide

  • Kofangere er en del af bilens kollisionsbeskyttelse. Det kræver derfor særlig uddannelse at kunne reparere plast, så bilen fortsat overholder gældende sikkerhedsbestemmelser.
  • Ikke alle produkter er godkendt af bilproducenterne til at blive benyttet til plastreparationer. Hos QARS bruger vi udelukkende autoriserede produkter.
  • QARS udfører plastreparationer på alle plastemner.
Plastdele