Småbuler og ridser

Professionel reparation af ridser og buler

Har din bil fået små ridser eller buler, kan det virke som en mindre katastrofe. Men frygt ej, for det er ofte nemt at udbedre disse skader. Hos dit lokale QARS-værksted har vi ekspertisen til at fjerne både ridser og buler, så din kommer til at se ud som ny igen.

Uanset om din bil er blevet ramt af en indkøbsvogn, en nabobil eller har fået en skrammet kofanger, kan QARS hjælpe med udbedring af din skade. Vi følger altid bilproducenternes anvisninger og benytter os af de mest moderne teknologier og materialer til at sikre, at resultatet bliver både perfekt og langtidsholdbart.

Fra mindre skader til større skader: QARS klarer alle reparationer på din bil

Vores værksteder er også specialister i at udbedre større skader på biler, så hvis din bil er bevet ramt mere alvorligt og har fået en større skade, såsom et karrosseribrud eller større lakskader, kan vi også hjælpe med det.  Vi klarer både karosseriarbejdet og lakeringen og hjælper desuden med at sikre, at skaden bliver takseret korrekt. Vi kan også hjælpe med kontakten dit forsikringsselskab, så det hele bliver så nemt som muligt for dig.

Udbedring af haglskader

Din bil kan tage skade af barske vejrforhold, og hagl er et af de elementer, der kan efterlade små buler eller revner i lakken. Heldigvis er det skader, der kan udbedres, så din bil står som ny igen. Vi har værktøjerne og ekspertisen til at udbedre haglskader på din bil – og vi kan finde selv den mindste ujævnhed. De fleste haglskader kan heldigvis udbedres uden bilen skal omlakeres, men skulle haglene have givet revner i lakken, sørger vi for, at din bil kommer til at se ud som ny igen.

 

Find en QARS-afdeling nær dig

Uanset om din bil har fået små ridser og buler eller en større skade, kan du trygt overlade reparationen til QARS. Vi har ekspertisen, erfaringen og udstyret til at udføre alle typer reparationer på din bil og sikrer, at den bliver så god som ny igen. QARS er en pålidelig kæde af  lak- og karosseriværksteder med ekspertisen til at udbedre alle typer skader på din bil. Find din lokale QARS, og få et tilbud på din reparation. Du er også altid velkommen til kontakte QARS' kundeservice for yderligere hjælp og vejledning. Ring på tlf. 70 25 00 02

Småbuler og ridser