Trafikskader

Hos QARS er eksperter i reparation bilskader

Hos QARS er vi specialister i at reparere både mindre og større skader på din bil, uanset om det drejer sig om en buler eller en større trafikskade. Alle vores værksteder har en stab af dygtige medarbjedere, som både har ekspertisen og erfaringen til at udføre alle former for karosseri- og lakeringsarbjede, så din bil kan blive som ny igen.

Hos QARS hjælper vi vi både med kontakt forsikring og taksering af skader

Vi ved, hvor frustrerende det kan være at have en skade på bilen, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at gøre processen så let som muligt. Hos QARS kan assistere med kontakten til dit forsikringsselskab og sørge for, at skaden bliver takseret korrekt - første gang.  På den måde kan du føle dig tryg i hele processen og vide, at du får den bedst mulige løsning til udbedring af skaden på din bil. 

Hos QARS går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor følger vi altid bilproducenternes anvisninger for reparationer, så vi kan sikre, at resultatet bliver både perfekt og langtidsholdbart. Vi bruger kun de bedste og mest holdbare materialer og teknikker, så du kan være sikker på, at du får det bedste resultat. 

Kvalitet og kundeservice er i fokus hos QARS ved reparation af bilskader

Hos QARS er vores mål at levere enestående kundeservice og kvalitetsarbejde til vores kunder, uanset om det drejer sig om mindre eller større skader. Vi vil altid stræbe efter at opfylde dine behov og forventninger, så du den bedst mulige oplevelse, når du besøger en vores værksteder.