Centervejens Autolakering Frederikssund

Autolakering – både til private og erhverv. Derudover udfører vi også plastreparationer samt udbedring af småbuler og ridser.

Book tid online RING TIL OS

Velkommen til Centervejens Autolakering

Hos Centervejens Autolakering i Frederikssund udfører vi store og små lakeringsopgaver for såvel erhvervskunder som private. Autolakering er vores passion og håndværk, hvilket vi kontant forfiner for at levere det perfekte resultat, der varer hele bilens levetid.

Hos os er nøgleord som engagement, service og leveringssikkerhed vigtige. Derfor har vi kun fagligt kompetente medarbejdere ansat på vores moderne værksted i Frederikssund.

Kvalitet i fokus
Vi ved, at ingen lakeringer er ens. Derfor tilpasser vi vores tilgang til hver opgave. Farvetilpasning er essentielt for et perfekt resultat, og med vores faglige ekspertise og avancerede farvestyringsværktøjer sikrer vi de bedste resultater.

Kvalitet er kernen i vores arbejde. Fra forbehandling til lakering og klargøring prioriterer vi høj kvalitet, udført professionelt med faglig stolthed og passion. Vi leverer langtidsholdbare løsninger, der opfylder dine forventninger.

Alle typer lakeringsopgaver
Vi udfører forskellige typer lakeringsopgaver – store som små. Ud over autolakering tilbyder vi lakering af fælge, lakering af motorcykler samt storvognslakering.

Alle typer lakeringsopgaver kræver specialviden, som alle vores dygtige medarbejdere besidder. Uanset lakeringsopgaven udfører vi arbejdet med stor omhu, så dit køretøj er i gode hænder hos os.

Bilreparationer med ekspertise
Udover autolakering udfører vi også plastreparationer samt udbedring af småbuler og ridser. Fra vores moderne værksted klarer vi alle opgaver professionelt og lever selvfølgelig op til de til enhver tid gældende lov- og miljøkrav.

Ved større skader faciliterer vi kontakt med dit forsikringsselskab og henviser til vores professionelle samarbejdspartnere for karrosseriskader.

Har du brug for en lånebil?
Hos Centervejens Autolakering stiller naturligvis lånebil til rådighed ved udbedring af skader.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, enten via telefon eller e-mail – vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vi udfører

  • Autolakering
  • Småbuler og ridser
  • Plastreparationer
  • Lakering af fælge
  • Campingvogne
  • MC lakering
  • Storvogns lakering
img-1-2-3

Find værkstedet

Centervejens Autolakering

Find værkstedet på kortet.

“Centervejens Autolakering er kvalitet og faglig stolthed en fast del af hverdagen”

INDEHAVER: Helle Plum

Hos [FORHANDLER_NAME]
er vi qars business
ceritificeret partner

QARS Business er vores forretningssystem, der sætter standarder for ”best practise” i autobranchen, indenfor vækst og udvikling samt kundesamarbejde og medarbejdertrivsel.

 

LÆS MERE

 

Certificeringer