Kvalitet og garanti

Samme høje kvalitet. Med garanti

QARS-værkstederne er certificeret i henhold til KS2000 eller Eurogarant. Processer, produkter og opbygning er derfor ens på alle værksteder, så du er sikker på at få en ensartet høj kvalitet. 

For at give dig den størst mulige tryghed i samarbejdet og holde vores reklamationsrate under to procent har vi imidlertid sat vores barre endnu højere end de krav, der er indeholdt i KS2000 og Eurogarant. Når det handler om autolakering, arbejder vi således efter vores egne udvidede kvalitetsnormer. Det kalder vi LAKplus. 

LAKplus indbefatter eksempelvis systematiske kontroller via interne auditører og eksternt via branchens auditørkorps. Hertil kommer løbende efteruddannelse og et tæt samarbejde med vores lakleverandører.

Som yderligere et udtryk for vores høje kvalitetskrav følger vi i hver eneste ordre såvel bilproducentens som lakleverandørens anvisninger til punkt og prikke.

3 års standardgaranti

For at understrege vores fokus på at levere den højeste kvalitet giver vi 3 års landsdækkende garanti på lakering og reservedele. Som standard.

Lifetime Warranty

Som de eneste i landet tilbyder vi desuden en særlig Lifetime Warranty på autolakeringen til de kunder, der ønsker maksimal tryghed efter en skade. Den livslange garanti er også landsdækkende, og sælger din kunde senere bilen, følger garantien naturligvis med.

Lifetime Warranty tilbydes i samarbejde med lakproducenterne Axalta og Akzo Nobel.