Nyheder

Backhausen har opnået QARS Business Certifikat

Backhausen har opnået QARS Business Certifikat

De veletablerede nordjyske autolakerier under Backhausen A/S er blevet QARS Business certificerede.

Pr. 14. juni 2021 har Backhausen A/S’s 3 lakcentre Frederikshavn, Hjørring og Aalborg opnået QARS Business certifikat. Kun de dygtigste værksteder får mulighed for at blive QARS Business certificerede, og Backhausen har formået at levere ensartede kvalitetsydelser samt yde personlig og nærværende service.

”Hos QARS stiller vi store krav til vores værksteders håndtering af fælles kundesamarbejde, hvor vi har valgt at certificere de værksteder, der beviseligt kan leve op til vores høje kvalitetskrav. Det ligger i vores DNA, at vi ønsker at arbejde med løbende forbedringer og vise nye veje, når det gælder sikring af høj kundetilfredshed. Vi kan se at kunderne tager godt imod ”vores måde at gøre tingene på” fordi der er indbygget en høj grad af troværdighed. Samtidig med det, viser arbejdet med QARS Business sig også på bundlinjen. Så på mange måder er vores forretningsudviklingssystem en win win”.

Bo Kold Søndergaard,
Kædechef hos QARS.

 

At Backhausen er kommet gennem nåleøjet og har opnået QARS Business certifikatet, er bevis på, at de har arbejdet ambitiøst for at løfte branchestandarderne til et endnu højere niveau - til gavn for både kæden og kunderne. Blandt andet kan nævnes: Leveringssikkerhed på 95% indenfor kundernes fastsatte ønsker, maximalt 3% reklamationer. Derudover har Backhausen indarbejdet proaktive rutiner for kommunikation, ligesom der er faste rutiner omkring kundeopfølgning. Alt sammen handlinger der er med til at understøtte den gode kunderelation og en rentabel forretningsdrift.

QARS BACKHAUSEB A/S – Aalborg

Det blev selvfølgelig fejret med kage