Nyheder

Endnu et QARS-værksted har opnået QARS Business Certifikat

 Endnu et QARS-værksted har opnået QARS Business Certifikat

Centervejens Autolakering er sluppet igennem nåleøjet og har opnået QARS Business Certificering

Den 21. juni 2021 fik Centervejens Autolakering overrakt et velfortjent QARS Business Certifikat. QARS Business er et forretningssystem, der sætter standarder for ”Best practice” i autobranchen, indenfor vækst og udvikling samt kundesamarbejde og medarbejdertrivsel, og kun de dygtigste værksteder får mulighed for at blive QARS Business Certificerede.

 

”Hos QARS er vi stolte over, at endnu et af vores værksteder har opnået QARS Business certifikat. Vi stiller store krav til vores værksteders håndtering af fælles kundesamarbejde, og at vores certificerede værksteder beviseligt kan leve op til vores høje kvalitetskrav. Vi arbejder hele tiden på at være blandt de bedste og vise nye veje, når det gælder sikring af kvalitet og høj kundetilfredshed."  - Bo Kold Søndergaard, Kædechef hos QARS.

 

At Centervejes Autolakering har opnået QARS Business Certifikatet, er bevis på, at de har arbejdet ambitiøst for at løfte branchestandarderne til et endnu højere niveau - til gavn for både kæden og kunderne. Der er blandt andet lagt vægt på optimering af produktionsflow, høj leveringssikkerhed indenfor kundernes fastsatte ønsker samt minimal reklamationsprocent. Centervejes Autolakering har også haft stor fokus på medarbejderudvikling og der er indarbejdet proaktive rutiner for kommunikation, både internt blandt medarbejderne og til kunderne, ligesom der er lavet faste rutiner omkring kundeopfølgning. Alt sammen handlinger der er med til at understøtte den gode kunderelation, forretningsudvikling og en rentabel drift.