Nyheder

QARS indgår eksklusivt partnerskab med NIO: Autoriseret skadeservice i topklasse!

QARS indgår eksklusivt partnerskab med NIO: Autoriseret skadeservice i topklasse!

Vi er begejstrede for at annoncere, at QARS nu er eksklusive partner og autoriserede skadeservicecenter for NIO i Danmark. Som en førende aktør inden for elbiler er NIO kendt for deres avancerede teknologi og design, og vi er stolte af at være blevet udvalgt som deres dedikerede servicepartner.

Hvad betyder dette for dig?

Som NIO's eksklusive partner og autoriserede skadeservicecenter er vi klar til at levere topkvalitetsservice og reparationer til din NIO-elbil. Vores tekniske eksperter er specialuddannede og opkvalificerede til at håndtere alle aspekter af NIO's avancerede køretøjer.

Hvad kan du forvente fra QARS som din NIO-servicepartner?

  • Ekspertise: Vi er dedikerede til at opretholde og forbedre NIO's høje standarder inden for skadesreparation og service.
  • Originalkvalitet: Vi bruger kun originale og godkendte reservedele, og vores teknikere er trænet i NIO's præcise retningslinjer.
  • Forsikringsassistance: Vi guider dig gennem hele forsikringsprocessen for en problemfri oplevelse, hvis skaden er forsikringsdækket.

Book tid eller send forespørgsel til vores NIO-certificerede værksteder

Book en tid på vores NIO-certificerede værksteder og oplev førstehåndsfordele ved at vælge QARS som din eksklusive servicepartner for din NIO-elbil.

Vi ser frem til at betjene NIO-fællesskabet og sikre, at din NIO forbliver i optimal stand på vejen!